ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο  Περικλής Λουκάς γεννήθηκε  το 1988 στη Λάρυμνα Φθιώτιδος όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική, κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών (MSC) σε Ναυτιλιακά, Μεταφορές και Διεθνές εμπόριο αλλά και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με ειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Επίσης έχει παρακολουθήσει συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα οικονομίας και διοίκησης. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Εκπλήρωσε  τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Στρατό Ξηράς, σε μηχανοκίνητο τάγμα Πεζικού στη Χίο.Στα φοιτητικά του χρόνια ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο συμβούλιο της σχολής του ως μέλος του Δ.Σ.αλλά και ως εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2009-2011).Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος και από το 2016 εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του 13ου περιφερειακού τμήματος (Ανατολικού Αιγαίου).

Εργάζεται στο τμήμα Μισθοδοσίας στην Γ.Μ.Μ.Α.Ε ΛΑΡΚΟ.

Ο κ. Λουκάς Περικλής, Α΄Αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 6η/27-2-2020 (θέμα 3ο) Απόφαση του Δ.Σ. φέρει την ευθύνη του γενικού ελέγχου και της εύρυθμης λειτουργίας του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Εύβοιας.