19.12.2022: Επίσκεψη του ΠΑΣ Λαμία στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας!

Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 19/12 αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Λαμία. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιώργος Μανούσος, Tomas De Vincenti, Bojan Saranov και Σωτήρης Τσιλούλης, συνοδευόμενοι από Πρόεδρο, Γιώργο Ποντίκα, τον team manager Γιώργο Ζαγκανά και τον Υπεύθυνο Φιλάθλων Νίκο Ευσταθίου, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο.

Τους εκπροσώπους της ομάδας μας υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ Δημήτριος Δρακάκης, όπου ηγείται του προνοιακού και κοινωνικού έργου του Κέντρου, ο οποίος τους ξενάγησε στο χώρο και τους παρουσίασε στα φιλοξενούμενα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους, τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, χαμόγελα και πολλά χειροκροτήματα.

Οι άνθρωποι της ομάδας μας παρέδωσαν μια μπάλα και φανέλες υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες, έδωσαν σε όλους εισιτήρια διαρκείας για να μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες της ομάδας μας, μοίρασαν δώρα αγάπης στα φιλοξενούμενα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα!

Στην επίσκεψη αυτή της ομάδας μας συμμετείχε έμπρακτα και ο χορηγός του συλλόγου, κ. Παναγιώτης Πολιτικός ιδιοκτήτης του Πολυκαταστήματος “Πολιτικός” όπου με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθησία προσέφερε τα δώρα που μοίρασαν οι παίκτες στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού. Τον ευχαριστούμε θερμά!

πηγή: starsports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας