Μετά την πρόσφατη εξασφάλιση είκοσι τριών (23) θέσεων εργασίας για πρώτη φορά απευθείας κατευθυνόμενων προς το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στο πλαίσιο προγράμματος απασχόλησης που υλοποιείται και από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο ίδιος οργανισμός εκκινεί και την πρόσληψη επτά (7) ακόμη εξειδικευμένων επιστημονικών ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα, μετά και τη δημοσίευση της Αριθμ. οικ.42231/Δ1/14890 (ΦΕΚ 3455 Β’/17-08-2018) Κοινής Υπουργικής Απόφασης, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα εκδώσει σύντομα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη ιδιωτικών συμφωνητικών παροχής υπηρεσιών με:

Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (π. Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (π. Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) με σκοπό την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.

Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Ψυχιάτρων, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (π. Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (π. Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.

Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Παιδοψυχίατρων στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (π. Ορφανοτροφείο Αρρένων) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων κοινωνικής φροντίδας προς τα παιδιά και άλλων δράσεων εναλλακτικής παιδικής προστασίας.

Ενώ για πρώτη φορά, θα υπάρξει συνεργασία με:

Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγού Ειδικής Αγωγής στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (π. Ορφανοτροφείο Αρρένων), το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες μαθησιακής υποστήριξης προς τα παιδιά.

Και ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Εργοθεραπευτή ιδίως για το Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (π. Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) που θα υλοποιήσει προγράμματα απασχόλησης των ωφελουμένων, ανάπτυξης των ικανοτήτων προεπαγγελματικού προσανατολισμού και δημιουργικής δραστηριότητας, βελτίωσης των φυσικών τους λειτουργιών και ενίσχυσης των ευρύτερων δεξιοτήτων τους.

Η δαπάνη των παραπάνω υπηρεσιών θα καλυφθεί αποκλειστικά από δεσμευμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ οι λεπτομέρειες σε σχέση με τις ημέρες και τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών θα καθορισθούν σε δεύτερο χρόνο από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την Κ.Υ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας