Την ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του πραγματοποίησε το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) Ευβοίας του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό της περιοχής του Βαθέως Αυλίδας και του Ν. Ευβοίας, το ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των φιλοξενουμένων, των εργαζομένων και της Διοικήσεως.

Στην εκδήλωση οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία άποψη των αποτελεσμάτων των σημαντικών προσπαθειών που καταβάλλεται εκ μέρους των εργαζομένων, της δημιουργικότητας των φιλοξενουμένων ατόμων με αναπηρία και των χρονίως πασχόντων.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, η Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Υπεύθυνη του ελέγχου της λειτουργίας του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Ευβοίας, κα Δέσποινα Κολιοβέτα, το Τακτικό Μέλος, κα Ηρακλεία Θάνου – Μπάρμπα, ο Διοικητής του Γ.Ν. Χαλκίδας, κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, τα Αναπληρωματικά Τακτικά Μέλη του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Ιωάννης Μαντής και κα Βάσω Λάσπη, η πρώην Διοικήτρια του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας και μετέπειτα Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Ευβοίας, κα Ελισσάβετ Πολυδούλη και πολλοί εκπρόσωποι περιφερειακών και τοπικών φορέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας