Χοροστατούντων των ιερομένων, των ενοριών της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού, Φθιώτιδος, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διήμερος εορτασμός του Ιερού Ναού της Αγίας Ευφροσύνης, ευγενική χορηγία της οικογενείας Παναγιώτη και Σταματίνας Σκλατινιώτη, εις μνήμη της κόρης τους Ευφροσύνης, το οποίο βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με πλήθος κόσμου να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Διοίκησης και να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της δομής.

Κατά την πρώτη ημέρα, στην οποία και τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Βέττας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κων/νος Αποστολόπουλος, ο Δήμαρχος Δομοκού, κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας, οι πρώην Βουλευτές Ν. Φθιώτιδας, κ. Κων/νος Κουτσογιαννακόπουλος και κα Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, ο πρώην Δήμαρχος Δομοκού, κ. Δημήτριος Τσόγκας, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής και λοιποί εκπρόσωποι φορέων, ενώ από μεριάς της Διοικήσεως του Οργανισμού, πέραν του Προέδρου, παρευρέθησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Τριαντάφυλλος Παπατριανταφύλλου και ο Εκπρόσωπος της Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στη Στερεά Ελλάδα, κ. Κων/νος Κράββαρης.

Κατά τη δεύτερη ημέρα, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, ενώ στο περιθώριο της επίσκεψης του κοινού στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θεόδωρος Δημόπουλος εκ μέρους του συνόλου των Μελών του Δ.Σ., δώρισε προς την κα Σταματίνα Σκλατινιώτη, μια εικόνα της Παναγίας, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και τιμής για την άοκνη και ανιδιοτελή προσφορά της προς τη δομή, τους φιλοξενούμενους και τους εργαζομένους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας