Εκδήλωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφ. Στ. Ελλάδας με θέμα «Αναδοχή- Αποϊδρυματοποίηση»

Κοινωνικό προβληματισμό ήγειρε η Εσπερίδα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία, με θέμα «Αναδοχή- Αποϊδρυματοποίηση» Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με Πρόεδρο του Δ.Σ τον κ. Θεόδωρο Δημόπουλο, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων.

Η ανάλυση όλων των παραμέτρων του φλέγοντος κοινωνικού ζητήματος έγινε από εξειδικευμένους επιστήμονες. Εισηγητές -Ομιλητές ήταν οι κ.κ. Γεώργιος Μόσχος, Βοηθός Συνηγόρου του Παιδιού, Ανδρέας Κασκανιώτης, Προιστάμενος Κοινωνικού Τμήματος Παιδόπολης και οι κ. Τόνια Σαρέλα, Παιδοψυχίατρος και Άννα Τσικλητάρα, Υπεύθυνη Διεύθυνσης Εποπτείας ΚΚΠΠΣΕ.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκε χαιρετισμός εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα Πρόνοιας, κ. Δημητρίου Καρέλλα, ενώ παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Ν. Φθιώτιδας κ. Καραναστάσης Απόστολος, Μιχελής Αθανάσιος, Σαρακιώτης Γιάννης, ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Εύβοιας κ. Γιώργος Ακριώτης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτης, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, η Αντιδήμαρχος κα Βίβιαν Αργύρη, ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαρίνος, η Αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Δέσποινα Κολιοβέτα και τα Μέλη του Δ.Σ κος Επαμεινώνδας Αργυρόπουλος, κ. Μπάρμπα Ηράκλεια-Λίνα, ο Εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία στη Στερεά Ελλάδα, κ. Κων/νος Κράββαρης και ο κ. Γιάννης Μαντής, Αντιστράτηγος ε.α

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας