Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, επισκέφτηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός γνώρισε τα φιλοξενούμενα παιδιά του παραρτήματος που την υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και την ξενάγησαν στο χώρο τους.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημήτριος Ν. Δρακάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενημέρωσαν την κα Μιχαηλίδου και τους συνεργάτες της για τα θέματα που προώθησαν και διευθέτησαν στο διάστημα των δύο μηνών από τότε που ανέλαβαν τα ηνία της διοίκησης, τους στόχους και τις επιδιώξεις τους, και συζήτησαν για τις ανάγκες που έχει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και ειδικότερα το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού.

Στα πλαίσια της επίσκεψής της, η υφυπουργός συναντήθηκε με τους βουλευτές του νομού, τον Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο και τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

«Μέλημα μας είναι να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, να αυξήσουμε την εξωστρέφεια της κοινωνικής δομής, την αποδοτική και εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματος day to day και τα παιδιά που ζουν εδώ να βιώσουν ένα ακόμη μεγαλύτερο πέπλο προστασίας και αναδοχής» τόνισε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας