Το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ευβοίας (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, κ. Φάνη Σπανό.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους ωφελούμενους και τους εργαζόμενους της δομής, ενώ ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θεόδωρο Δημόπουλο, τη Β’ Αντιπρόεδρο και υπεύθυνη για την οργάνωση και λειτουργία του Παραρτήματος ΑμεΑ Ευβοίας, κα Δέσποινα Κολιοβέτα και την Αναπληρώτρια της, κα Ευθυμία Καρύγιαννη, για τη λειτουργία της δομής και του Κέντρου εν γένει.

Συγκεκριμένα και σε ότι αφορά τη διάρθρωση σε προσωπικό, ο κ. Μητσοτάκης πληροφορήθηκε για την ενίσχυση της δομής με εξειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό (Διοικητικούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Φυσικοθεραπευτές, κ.τ.λ.) ορισμένου χρόνου, μέσω προγραμμάτων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά και για τις επιμέρους νομοθετικές πρωτοβουλίες για την μετά από πολλά έτη ενίσχυση της δομής και κατ’ επέκταση του Κέντρου με μόνιμο προσωπικό.

Στις διατάξεις του ν. 4578/2018 «Μείωση ασφαλιστικών εισφορών και άλλες διατάξεις» προβλέπονται έντεκα (11) θέσεις μόνιμου προσωπικού, ενώ με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 που αφορά τη Ρύθμιση των 120 δόσεων σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, προβλέπονται επιπρόσθετα δύο (2) θέσεις μόνιμου προσωπικού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας