Επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Παιδική Προστασία: Διαχείριση των περιστατικών κακοποίησης παραμέλησης. Εναλλακτικές μορφές φροντίδας» συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας και η Εταιρεία Προστασίας Ανήλικων Χαλκίδας, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στη Χαλκίδα.

 

 

 

 

 

 

 

Η ημερίδα αποσκοπούσε στην ενημέρωση των εκπαιδευτικών και των κοινωνικών επιστημόνων για τον τρόπο διαχείρισης μαρτυριών ανηλίκων σχετικά με κακοποίηση/παραμέληση, τη διαδικασία προστασίας/παρέμβασης που ακολουθούν οι υπηρεσίες μετά την αναφορά του περιστατικού θυματοποίησης και τις εναλλακτικές μορφές φροντίδας κακοποιημένων/παραμελημένων ανηλίκων.

Στην ημερίδα συμμετείχε και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με εισηγήτρια την κα. Παπαδοπούλου Κωνσταντινιά, Υπεύθυνη Τμήματος Εποπτείας και Συντονισμού Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και θέμα εισήγησης «Το Ίδρυμα μέσα από τα μάτια του παιδιού – Δυσκολίες διαχείρισης ανηλίκων που ζουν στα Ιδρύματα».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας