Κατόπιν σχετικής ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ωφελούμενοι του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ευβοίας, θα παρευρεθούν στο φεστιβάλ καριέρας για τα Άτομα με Αναπηρία Career Fair.4 All, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ethelon.

Το φεστιβάλ της Τετάρτης 17 Απριλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, αποτελεί μια πρωτοβουλία του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας των πολιτών που ενθαρρύνει την αγορά εργασίας στο να έρθει πιο κοντά στα Άτομα με Αναπηρία και με βασικό σκοπό του την εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις υφιστάμενες ανάγκες, προκλήσεις και δυνατότητες της αγοράς εργασίας. Στη βάση αυτή, μία σειρά κορυφαίων επιχειρήσεων θα βρίσκονται εκεί ώστε να συνομιλήσουν και να διερευνήσουν τη δυνατότητα ένταξης των ατόμων με αναπηρία στις τάξεις τους και στην παραγωγική διαδικασία.

Η παραπάνω πρωτοβουλία, εντάσσεται στον στρατηγικό προσανατολισμό προς την κατεύθυνση της επαφής και αλληλεπίδρασης των ενδιαφερομένων ωφελουμένων ατόμων, με το φυσικό περιβάλλον και τις εκτός ιδρυματικού πλαισίου προκλήσεις της καθημερινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας