Συμμετοχή του Προέδρου του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Ημερίδα με θέμα: «Η Ελληνική Αστυνομία στην Προστασία των Δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία»

Ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτριος Ν. Δρακάκης, παρέστη την Δευτέρα 20/12/2021, στην ενδιαφέρουσα ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα: «Η Ελληνική Αστυνομία στην Προστασία των Δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία». 

Η Ελληνική Αστυνομία αποτελεί βασικό θεματοφύλακα αξιών και ιδανικών με κύρια στόχευση την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου, συμβάλλοντας έτσι στη διασφάλιση της ισότητας και απρόσκοπτης συμμετοχής όλων των πολιτών στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Είναι αναμφισβήτητο ότι όλοι οι θεσμοί οφείλουν να επιδεικνύουν την ιδιαίτερη μέριμνα που απαιτείται έτσι ώστε οι συμπολίτες μας με αναπηρία, να απολαμβάνουν το σύνολο των δικαιωμάτων, απομακρύνοντας από το βίο μας οποιοδήποτε ψήγμα προκατάληψης, διάκρισης και επιβλαβούς συμπεριφοράς απέναντί τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας