Την ευκαιρία να παρευρεθούν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής του Μπράλου Φθιώτιδας, είχαν τα παιδιά, εργαζόμενοι του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θεόδωρος Δημόπουλος.

Εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Ανδριτσόπουλος και η κα Μαρία Ράρρα εκδότρια του τοπικού περιοδικού Radar, ανέλαβαν την πρωτοβουλία της μεταφοράς των παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και της διοργάνωσης για λογαριασμό τους, μίας όμορφης γιορτής στην πλατεία του χωριού. Οι ίδιοι με την πολύτιμη υποστήριξη των λοιπών μελών, προσέφεραν εκτός από λιχουδιές και ζεστά ροφήματα, όμορφες στιγμές με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και τις φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη.

Εκ μέρους των παιδιών, των εργαζομένων και της Διοικήσεως ο Πρόεδρος, Θεόδωρος Δημόπουλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας