Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τίμησε την οικογένεια Σκλατινιώτη!

Σε αίθουσα «Σταματίας Σκλατινιώτη» μετονομάστηκε η αίθουσα Συνεδριάσεων – Εκδηλώσεων του  Παραρτήματος ΑΜΕΑ Φθιώτιδας στο Δομοκό, με Απόφαση του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Προέδρου του κ. Δημητρίου Ν. Δρακάκη.

Με την απόφαση αυτή το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τίμησε την διαχρονική προσφορά και το μεγάλο κοινωνικό έργο της οικογένειας Σκλατινιώτη και ιδιαίτερα της αείμνηστης Σταματίας Σκλατινιώτη που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής της στο να κάνει καλύτερη και πιο όμορφη τη ζωή των συνανθρώπων της που φιλοξενούνταν στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/05/2021 στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας, παρουσία του Δημάρχου Δομοκού κ. Μπάμπη Λιόλιου, εκπροσώπου της Μητρόπολης και μελών του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ

Καλημέρα σας,

Σεβαστέ Πατέρα Δημήτριε, εκπρόσωπε του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, κύριε Δήμαρχε Δομοκού, κυρίες και κύριοι, με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε σήμερα στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδος του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε.

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε. είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. να απονείμει στον κύριο Παναγιώτη Σκλατινιώτη, τέως Δήμαρχο Δομοκού, αναμνηστική πλακέτα για την πολύτιμη και πολύχρονη προσφορά του και στήριξή του, συνεχίζοντας άοκνα το σημαντικό έργο της ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης της αείμνηστης συζύγου του Σταματίας Σκλατινιώτη προς το Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδος. Ένας άξιος πολίτης της πόλεως του Δομοκού, με αγάπη για τον συνάνθρωπό του, για τον τόπο του, για το Ίδρυμά μας, που «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή τόσο αυτός όσο και η αείμνηστη σύζυγός του.

Οι τιμώμενοι στρατεύθηκαν στον αγώνα για να γίνει η ζωή όλων των περιθαλπομένων της δομής μας πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη, πιο φιλική, ενεργώντας με ευσυνειδησία και εργατικότητα, με διάθεση κοινωνικής προσφοράς, δίχως άλλο, το κύριο γνώρισμα του έργου που επιτελέσατε και επιτελείτε.

Κύριε Παναγιώτη Σκλατινιώτη, υπήρξατε καθοριστικός συντελεστής και εσείς και η αείμνηστη σύζυγός σας Σταματία στην διασφάλιση ενός ιδιαίτερα καλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδος του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε.

Εκ μέρους του Δ.Σ., παρακαλώ πολύ, δεχθείτε, ως ελάχιστο φόρο τιμής αυτή την αναμνηστική πλακέτα, για όσα μας προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια και εσείς προσωπικά και η αείμνηστη σύζυγός σας, της οποίας τιμώντας σήμερα την μνήμη της μετονομάζουμε πλέον την αίθουσα Συνεδριάσεων – Εκδηλώσεων του Παραρτήματος ΑΜΕΑ Φθιώτιδος σε «Αίθουσα Σταματίας Σκλατινιώτη».

Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε!

Ο Θεός να χαρίζει υγεία σε εσάς και στην οικογένειά σας!

 O Πρόεδρος του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Δημήτριος Ν. Δρακάκης

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας