Μετά την έγκριση για τη σύναψη συνεργασίας με επτά (7) άτομα εξειδικευμένων επιστημονικών ειδικοτήτων, την εξασφάλιση είκοσι τριών (23) θέσεων απασχόλησης στο πλαίσιο προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, την έγκριση δεκατεσσάρων (14) ακόμη ατόμων επικουρικού προσωπικού, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος εξασφάλισε σαράντα έξι (46) θέσεις απασχόλησης στο νέο Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και τους εποπτευόμενους φορείς τους για 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκινά την Παρασκευή 23/11/2018 (12:00 μ.μ.) και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3/12/2018 (12:00 μ.μ.). Το Πρόγραμμα αφορά πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Δείτε εδώ το Φ.Ε.Κ. της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, εδώ τη Δημόσια Πρόσκληση, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις θέσεις σε κάθε Παράρτημα και την Κεντρική Υπηρεσία του Κέντρου (φορέα υποδοχής) ανά αριθμό – ειδικότητα και στα Παραρτήματα (Παράρτημα Ι και Παράρτημα ΙΙ) πληροφορίες σχετικά με τα επιμέρους απαιτούμενα προσόντα που καθορίζονται από το Πρόγραμμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας