Την Ανακοίνωση για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά επτά (7) άτομα εξειδικευμένων επιστημονικών ειδικοτήτων, δημοσιεύει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των Παραρτημάτων του. Οι θέσεις αφορούν:

  • Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (πρώην Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) με σκοπό την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.
  • Δύο (2) άτομα ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Ψυχιάτρων, ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) και ένα (1) στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας (πρώην Θ.Χ.Π. Ευβοίας στο Βαθύ Αυλίδας) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε Άτομα με Αναπηρία.
  • Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Ιατρών – Παιδοψυχίατρων στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων) για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων κοινωνικής φροντίδας προς παιδιά και άλλων δράσεων εναλλακτικής παιδικής προστασίας.
  • Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγού Ειδικής Αγωγής στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας (πρώην Ορφανοτροφείο Αρρένων), το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες ειδικής μαθησιακής υποστήριξης προς παιδιά που έχουν ανάγκη.
  • Και ένα (1) άτομο ειδικότητας ΤΕ Εργοθεραπευτή ιδίως για το Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας (πρώην Θ.Χ.Π. Φθιώτιδας στο Δομοκό) που θα υλοποιήσει προγράμματα απασχόλησης των ωφελουμένων, ανάπτυξης των ικανοτήτων προεπαγγελματικού προσανατολισμού και δημιουργικής δραστηριότητας, βελτίωσης των φυσικών τους λειτουργιών και ενίσχυσης των ευρύτερων δεξιοτήτων τους.

Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 02-04-2019 έως και την Πέμπτη 11-04-2019. Η δαπάνη των παραπάνω υπηρεσιών θα καλυφθεί αποκλειστικά από δεσμευμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ οι λεπτομέρειες σε σχέση με τις ημέρες και τις ώρες εκτέλεσης των εργασιών θα καθορισθούν σε δεύτερο χρόνο από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Τα παραπάνω, κλείνουν έναν πρώτο κύκλο στελέχωσης των Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, όπως Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Κοινωνικούς Φροντιστές, κ.α. που συνέβη μέσα από την αξιοποίηση προγραμμάτων του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ακολουθούν η σχετική Ανακοίνωση καθώς και το Παράρτημα της.

  1. Ανακοίνωση
  2. Παράρτημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας