Την έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο ίδιος ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Θεόδωρο Δημόπουλο για τη γενική λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας και των τριών αποκεντρωμένων μονάδων του οργανισμού, του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Φθιώτιδας (πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Φθιώτιδας) στο Δομοκό, του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ευβοίας (πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας) στο Βαθύ Αυλίδας και του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας στη Λαμία.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν νομοθετικές παρεμβάσεις του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πεδίο της αποϊδρυματοποίησης και της παιδικής προστασίας με κορωνίδα τον νόμο για την αναδοχή – υιοθεσία, ήδη πραγματοποιηθείσες εξωστρεφείς δράσεις του προσωπικού των δομών, ενέργειες ένταξης έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα με σκοπό την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών, πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί στην κατεύθυνση της θεσμικής αναδιάρθρωσης του εν λόγω φορέα και της διεύρυνσης του φάσματος των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς και λοιπά θέματα που χρήζουν περαιτέρω προώθησης σε ανώτερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Ευρυτανίας – Φθιώτιδας – Φωκίδας, κ. Θαλής Σφήκας, θεσμό με τον οποίο έχει συνδεθεί το όνομα και η δράση του Υπουργού και Υποψηφίου Ευρωβουλευτή.

Στη φωτογραφία, από αριστερά ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Θεόδωρος Δημόπουλος, ο Υπουργός και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» Φθιώτιδας – Φωκίδας – Ευρυτανίας, Θαλής Σφήκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας