Στα πλαίσιο του πρόσφατου εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά οδοντιατρικός έλεγχος των φιλοξενουμένων των δύο Παραρτημάτων Ατόμων με Αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Φθιώτιδα (Δομοκό) και Εύβοια (Βαθύ Αυλίδας).

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της παραπάνω δράσης από την αρμόδια Διεύθυνση της Κεντρικής Υπηρεσίας και τα αντίστοιχα Τμήματα των Παραρτημάτων, υλοποίησαν μέλη των οδοντιατρικών συλλόγων των παραπάνω νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, παρέχοντας εθελοντικά τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, με αφορμή και την παραπάνω συμβολική ημέρα.

Εκ μέρους των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων, τα Μέλη του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Θεόδωρος Δημόπουλος, απευθύνουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους δύο Οδοντιατρικούς Συλλόγους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τους λειτουργούς που επισκέφθηκαν τα Παραρτήματα ΑμεΑ Ευβοίας και Φθιώτιδας, καθώς πέραν από την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης και της έγκαιρης παρέμβασης στον τομέα της στοματικής υγείας, συνέβαλαν και στην προώθηση αξιών άμεσα συνυφασμένων με την ανιδιοτελή εθελοντική δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας