Με Δελτίο Τύπου (δείτε εδώ) ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ενημερώνει ότι παρατείνει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12η μεσημβρινή την προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος εξασφάλισε σαράντα έξι (46) θέσεις απασχόλησης στο παραπάνω πρόγραμμα. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Δείτε εδώ το Φ.Ε.Κ. της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, εδώ τη Δημόσια Πρόσκληση, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε τις θέσεις σε κάθε Παράρτημα και την Κεντρική Υπηρεσία του Κέντρου (φορέα υποδοχής) ανά αριθμό – ειδικότητα και στα Παραρτήματα (Παράρτημα Ι και Παράρτημα ΙΙ) πληροφορίες σχετικά με τα επιμέρους απαιτούμενα προσόντα που καθορίζονται από το Πρόγραμμα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας