Κατόπιν σχετικής ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ωφελούμενοι του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ευβοίας, συμμετείχαν στο φεστιβάλ καριέρας για τα Άτομα με Αναπηρία Career Fair.4 All, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ethelon.

Στο φεστιβάλ της Τετάρτης 17 Απριλίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, οι συμμετέχοντες ωφελούμενοι, συνοδεία προσωπικού της δομής (της κας Ρ. Παπαδημητρίου, Εργοθεραπεύτριας, του κ. Θ. Γεωργία, Κοινωνικού Λειτουργού και του κ. Ν. Κορώνη, Υγειονομικού προσωπικού), είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της αγοράς εργασίας και να εξοικειωθούν με τις υφιστάμενες ανάγκες, προκλήσεις και δυνατότητες της. Παράλληλα, συνομίλησαν και άκουσαν τους ειδικούς κορυφαίων εταιρειών που διερευνούν τη δυνατότητα ένταξης των ατόμων με αναπηρία στις τάξεις τους και στην παραγωγική διαδικασία.

Η παραπάνω πρωτοβουλία, εντάσσεται στο στρατηγικό προσανατολισμό προς την κατεύθυνση της επαφής και αλληλεπίδρασης των ενδιαφερομένων ωφελουμένων ατόμων, με το φυσικό περιβάλλον και τις εκτός ιδρυματικού πλαισίου προκλήσεις της καθημερινότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας