Συμμετοχή του Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε. στην Διημερίδα με θέμα «Επιμόρφωση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας – Από τη Διασύνδεση στην Αποτελεσματικότητα».

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συμμετείχε στην εξαιρετική Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε, 28 και 29 Ιουνίου, στο Αμφιθέατρο της ΔΕΥΑ Λαμίας, με θέμα «Επιμόρφωση Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας – Από τη Διασύνδεση στην Αποτελεσματικότητα».

Την δομή και το έργο του Κέντρου, καθώς και των αποκεντρωμένων μονάδων του, γνώρισε και αποτύπωσε, η Αν/τρια Πρ/νη Δ/νσης Συντονισμού Υπηρεσιών Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας, κ. Τσικλητάρα Άννα, σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην εκδήλωση και που δραστηριοποιούνται στο φάσμα της Κοινωνικής Προστασίας  και Ψυχικής Υγείας.

Η γνωριμία, των σαράντα περίπου φορέων, μεταξύ τους, η ανταλλαγή καλών πρακτικών, διαδικασιών και κριτηρίων, η αναγνώριση προβλημάτων και η καταγραφή προτάσεων, ανέδειξαν την συνεργασία, ως μοναδικό δρόμο, για την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών στον ευάλωτο πολίτη, προκειμένου να αποφευχθεί  ο  κοινωνικός αποκλεισμός του.  

 «Μια ισχυρή διασύνδεση… μια ισχυρή αποτελεσματικότητα», το ηχηρό  μήνυμα, που ανέδειξε  η  επιτυχημένη διοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων, στους οποίους ανήκουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες, καθώς στο τέλος της Διημερίδας υπήρξε η δέσμευσή τους, για την ηλεκτρονική χαρτογράφηση υπηρεσιών, φορέων και δομών, για μία διαλειτουργική διασύνδεση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Εισάγετε το όνομά σας